Цветни метали

Профитем е представител и дистрибутор на фирма Етем и предлага широка гара изделия от цветни метали – медни листа и ленти, медни шини и пръти, медни профили, медни тръби, месингови листа и ленти, месингови пръти, цинкови ленти и пръти.

Алуминиева ламарина

Алуминиевата ламарина е материал широко използван в много сфери. Строителите и архитектите си гарантират чрез нейната употреба надеждни и достатъчно здрави проекти. Предимствата на алуминиевата ламарина са много, като повечето от тях вероятно са ви известни. На първо място това е здравият материал, който осигурява така необходимите сигурност и надеждност. Издържливостта на корозия и лесната обработка са други нейни положителни черти, които я правят много популярна.
Алуминиевите листове се характеризират със здравина, надеждност, устойчивост на корозия, отлична електропроводимост и добра пластичност.

Алуминиевата ламарина може да се подлага на спояване, електрохимическо анодиране и на други обработки. По вида на своята повърхност тя бива:

  • стандартна гладка алуминиева ламарина
  • рифелова алуминиева ламарина
стандартна гладка алуминиева ламарина
рифелова алуминиева ламарина

Дебелините, с които предлагаме гладката алуминиева ламарина са от 0,5 до 3мм, а рифеловата – от 1,5 до 3мм.
Рифеловата ламарина се отличава с щампованата си повърхност, която предотвратява подхлъзване и задържане на вода и я прави отличен материал за покритие на стъпала и рампи.

Размери и приложение на алуминиевите листове

Характеристики на гладката алуминиева ламарина:

Характеристики на рифелова ламарина:

Приложение:

  • Декорация на много търговски центрове, молове и салони за красота
  • Облицовка на стени и стъпала
  • Скриване на тръби
  • Изработката на рекламни билбордове
  • Други

Продукти от мед, месинг и титан цинк

 

Мед

 

Месинг

 

Титан цинк